Goodnews.ua


Сьогодні очікується перше рішення міжнародного суду ООН у позові України до РФ

Апрель 19
11:49 2017

Сьогодні очікується перше рішення міжнародного суду ООН у позові України до РФ
За розглядом позову України проти Росії в міжнародному суді ООН з цікавістю спостерігає світова спільнота. Як інформує replyua.net, проміжне рішення за позовом буде винесено сьогодні. Відомо, що причиною для позовної заяви України стала анексія Криму та підтримки російським керівництвом сепаратистів на Донбасі.
Позов проти Росії Україна подала в середині січня поточного року. Формально в заяві мова не йде про законність або незаконність захоплення Росією Криму або визначенні відповідальності Москви за війну в Донбасі. Київ вказує на порушення Москвою двох конвенцій ООН, до яких раніше приєдналися дві країни: Міжнародної конвенції по боротьбі з фінансуванням тероризму та Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.
Українська сторона вимагає вжити тимчасових заходів, щоб змусити Москву дотримуватися угоди вже зараз. Для прийняття остаточного вердикту за заявою Києва суду буде потрібно більше часу. Тому саме зараз судді повинні винести проміжні рішення по даній справі. Москву Київ звинувачує в тому, що Росія не виконує міжнародні зобов'язання з протидії тероризму.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Жена Довбика показала, как форвард полакомился национальным блюдом Украины

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua