Goodnews.ua


Сирійська армія прирівняла США до ІДІЛ

Апрель 07
13:41 2017

Сирійська армія прирівняла США до ІДІЛ
Вище командування Збройних сил Сирії заявило про те, що у результаті удару Сполучених Штатів по авіаційній базі в провінції Хомс загинуло шестеро їхніх військовослужбовців. Про це повідомляє державне видання Сирії «Sana», передає replyua.net.
«Сьогодні зранку, близько 3:40 за місцевим часом Сполучені Штати Америки вчинили акт агресії проти однієї з наших баз в центральному регіоні. В результаті цього ми втратили шістьох військових. Ще декілька людей отримали поранення. Також, за попередніми оцінками, було завдано значний матеріальний збиток», — зазначається у інформаційному листі.
В той самий час у командуванні сирійськими військами наголосили, що «США обрали досить неправильну стратегію, яка підриває всі наші зусилля по боротьбі з тероризмом». «Ця ситуація зробила США партнером «Ісламської держави» та інших терористичних організацій. Саме ці організації з першого дня війни у Сирії намагаються атакувати наші військові бази та інші пункти, на яких знаходиться сирійська армія», — додали у зверненні. Як відомо, минулої ночі два американські есмінці завдали масованого ракетного удару по військовій базі Сирії Шайтар у відповідь на хімічну атаку урядових військ Башара Асада цього тижня.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У США українців закликали звертатися до представників Конгресу щодо підтримки України

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua