Goodnews.ua


«Штірліц ще ніколи не був таким близьким до провалу»: у мережах нова тема для сміху

Март 04
22:15 2017

"Штірліц ще ніколи не був таким близьким до провалу": у мережах нова тема для сміху
Нещодавно у мережах з’явився мем із зображенням нового президента Сполучених Штатів Дональда Трампа, який веде за руку свою першу леді – Путіна. Такою неоднозначною картинкою на своїй сторінці в Твіттері поділився фінансовий експерт Слава Рабинович, передає replyua.net.
На опублікованому «фото» Трамп йде на свою інавгурацію президента по Нью-Йорку за руку з Путіним. Така світлина спровокувала користувачів соціальних мереж до висміювання стосунків двох президентів. Деякі порівнюють Трампа з Януковичем, як «два проекти Кремля». «Він йшов по Нью-Йорку. Штірліц ще ніколи не був так близько до провалу», — прокоментував користувач на ім’я Гоша Печерський. Також користувачі мереж встигли вдало помітити, що «сукня пасує під ніс Путіна краще, ніж чорний діловий костюм, який він носить кожного дня в Росії». Зокрема, на таку картинку переважно реагували користувачі російського сегменту мережі Інтернет. «Перука злетіла… Українські хакери зламали її», — вважає анонімний користувач. Як відомо, 20-го січня 2017 року в США відбулася інавгурація на посаду президента Дональда Трампа. Він прийняв урочисту клятву та замінив Обаму в Білому домі. В той самий час в багатьох штатах проходять масові акції протесту проти президентства Трампа.
"Штірліц ще ніколи не був таким близьким до провалу": у мережах нова тема для сміху

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Боруссия Дортмунд готова выкупить игрока, который принадлежит Челси

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua