Goodnews.ua


Сазонов: терористи плювати хотіли на думку своїх потенційних жертв

Август 27
19:27 2017

Сазонов: терористи плювати хотіли на думку своїх потенційних жертв
Кілька днів тому звістка про теракт у Барселоні сколихнула соціальній мережі. Наразі історія отримала несподіване продовження, яке прокоментував на персональній сторінці у соціальній мережі політичний оглядач Кирило Сазонов, — про це повідомляє новинний ресурс replyua.net.
Так, блогер зауважує, що на марш протесту проти тероризму у Барселоні вийшли майже півмільйона іспанці. Всі вони захотіли показати, що не підтримують і засуджують серію нападів, яка відбулась на минулому тижні. Ну що ж, з терористами і тероризмом відтепер покінчено, — іронізує блогер. Звісно ж така масова акція відразу переконає нападників не продовжувати атаки. Мабуть, терористи чекали на те, що ці люди їх пожаліють і підтримають, а тут влаштували таке.
Якось це по-дурному – не розуміти, що терористам плювати з Ейфелевої вежі на те, що думають їх потенційні жертви. Варто вже усвідомити, що терористи розуміють виключно мову сили – тільки із застосуванням сили їх можна або зупинити, або викинути з держави. Тільки сила, а не мітинги, протести і шум у пресі можуть завадити нападам і новим смертям. А всі ці акції не дадуть ніякого ефекту – з таким же успіхом отара овець може засудити на загальних зборах вовків, — переконаний блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Запорізьку область за добу атакували 147 ворожих дронів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua