Goodnews.ua


Росія забезпечує Північну Корею енергетичними ресурсами

Май 22
13:58 2017

Росія забезпечує Північну Корею енергетичними ресурсами
Товарообіг між Росією і Північною Кореєю збільшився майже вдвічі. Як повідомляє replyua.net, поки КНДР занурюється в усі більшу ізоляцію від світового співтовариства, Росія все активніше постачає її енергоресурсами. Зокрема, в період з січня по березень РФ поставила в КНДР вугілля на суму 26,7 мільйона доларів і нафту на суму 1,2 мільйона доларів. У першому кварталі цього року зафіксовано зростання товарообігу між РФ і КНДР на 85 відсотків.
Всупереч повідомленням у ЗМІ про порушення Росією міжнародних санкцій відносно Північної Кореї, варто зазначити, що продавати КНДР нафту не заборонено. Основну частку в товарообігу між Росією і КНДР становлять поставки російських товарів. Поставки північнокорейських товарів в Росію в першому кварталі цього року склали всього лише 420 тисяч доларів. В основному Північна Корея постачає в Росію духові музичні інструменти і продукцію хімічної промисловості. Основним торговим партнером Північної Кореї залишається Китай.
Раніше стало відомо про черговий запуск Пхеньяном балістичної ракети. Пуск було визнано успішним. Також повідомлялося, що Пентагон не хоче військового шляху приборкання КНДР, так як це призведе до глобальної катастрофи.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На війні з Україною Росія втратила щонайменше 100 бойових літаків — британська розвідка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua