Goodnews.ua


Росія вирішила направити до Сирії батальйон військової поліції

Март 04
19:42 2017

Росія вирішила направити до Сирії батальйон військової поліції
Російська Федерація прийняла рішення про направлення батальйону військових поліцейських з території Інгушетії до Сирії з метою забезпечення військової присутності російської авіаційної групи, передає replyua.net. Відповідна інформація була розповсюджена очільником Інгушетії Юунус-Беком Євкуровим.
Він наголосив, що планується початок роботи військових поліцейських в населених пунктах, які підпадають під дію мирних угод. Окрім того, представники російського батальйону будуть гарантувати безпеку роботи Центру по примиренню конфліктуючих сторін на сирійській території. Наразі невідомо, скільки саме військовослужбовців РФ є представниками зазначеного батальйону.
Минулого тижня стало відомо про те, що російський військовий літак випадково здійснив удар по турецьким військовим, які знаходилися неподалік сирійського населеного пункту Ель-Баб. Жертвами даного інциденту стало троє військовослужбовців, ще одинадцятеро отримали поранення. Відомо, що російська авіація атакувала будівлю, у якій знаходилися солдати Туреччини. Очільник Кремля Володимир Путін зателефонував турецькому лідеру Реджепу Ердогану та висловив слова співчуття у зв’язку із загиблими.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Українці Португалії закликали уряд країни вжити заходів проти злочинних дій «русского міра»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua