Goodnews.ua


Російський флот терміново повертається до Сирії (фото)

Апрель 07
13:11 2017

Російський флот терміново повертається до Сирії (фото)
Після нанесення американськими військами удару по сирійській військовій базі Шайрат кораблі російського військово-морського флоту у терміновому порядку почали повертатися до Сирії. Як передає replyua.net з посиланням на InfoResist, про це йде мова у матеріалі, опублікованому ресурсом Bosphorus Observer, котрий здійснює стеження за процесом переміщення суден через Босфорську затоку. Окрім цього, джерело опублікувало фотозображення російських кораблів. Серед іншого, до берегів Сирії вже повертається фрегат «Адмірал Григорович».
Російський флот терміново повертається до Сирії (фото)
Російський флот терміново повертається до Сирії (фото)
Як відомо, сьогодні, сьомого квітня, Сполучені Штати, використавши наявні ракети, завдали потужного удару по місцю розташування урядових військ Сирії. Таким чином, офіційний Вашингтон відреагував на хімічну атаку, яка була здійснена за наказом президента Сирії Башара Асада на території провінції Ідліб. Два американські військові в Середземному морі випустили не менше п’яти десятків ракет Tomahawk. Об’єктом обстрілу став аеродром Шайрат в провінції Хомс в західній Сирії.
Засоби масової інформації повідомили, що жертвами цього обстрілу стали п'ятеро людей, серед яких — високопоставлений генерал.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Несколько сборных попросили УЕФА сдвинуть срок подачи заявок на Евро-2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua