Goodnews.ua


Професор Гокінг: аби вижити, людство повинно покинути Землю у найближчі 100 років

Май 06
17:42 2017

Професор Гокінг: аби вижити, людство повинно покинути Землю у найближчі 100 років
На переконання всесвітньо відомого британського вченого Стівена Гокінга, людсьву необхідно у найкоротші терміни завершити освоєння міжпланетних перельотів протягом найближчих ста років, аби уникнути загрози цілковитого зникнення . Про це інформує replyua.net з посиланням на Newsweek. Видання зазначає, що такий песимістичний прогноз фізик оприлюднив у новій документальній стрічці «Експедиція. Нова Земля», вихід на екрани якої запланований вже влітку поточного року.
Вчений зауважив, що найбільші ризики виникають через постійні зміни у кліматі, перенаселення. Не меншу загрозу становлять епідемії та падіння астероїдів. Хокінг наголошує, що у якості найближчих об’єктів для колонізації варто вважати Марс і Місяць, а у більш віддаленій перспективі і екзопланети.
«Не зважаючи на те, що ймовірність катастрофи на планеті Земля у поточному році може бути на досить низькому рівні, її формування займає певний час, і вона стає майже невідворотною в найближчі 1000 або 10 000 років. До того часу нам необхідно здійснити переселення на інші зірки. Таким чином, навіть якщо на Землі виникне катастрофа, до знищення людства це не призведе», — підкреслив Гокінг.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Умершего Артема Франкова вызвали повесткой в ТЦК

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua