Goodnews.ua


Продовжуючи традиції Путіна: росіяни черговий раз осоромились на весь світ

Ноябрь 14
18:45 2017

Продовжуючи традиції Путіна: росіяни черговий раз осоромились на весь світ
Як інформує видання replyua.net з посиланням на «Радіо Свобода», російське Міністерство оборони черговий раз осоромилось.
Зокрема, росіяни стверджували, що мають «беззаперечні докази» того, що Вашингтон співпрацює з «Ісламською державою», у тому числі – прикриваючи боєздатні загони терористів. Такі твердженні супроводжували п’ятьма світлинами, на яких буцімто було зафільмоване таке прикриття. Відповідне повідомлення було опубліковане на сторінках Міноборони РФ у Twitter та Facebook, більше того, продубльоване російською, англійською та арабською мовами. Російські військові переконували, що на світлинах зображено автомобільну колону терористів ІД на шляху з Абу-Кемаля до сирійсько-іракського кордону.
Тим не менш, користувачі соціальних мереж дуже швидко виявили підробку. Чотири світлини були створені за допомогою відео, які поширювало іракське Міністерство оборони. Але остання – п’ята – перевершила всі сподівання: вона виявилась скріншотом гри AC-130 Gunship Simulator: Special Ops Squadron. Нагадаємо, що кілька місяців тому російський президент продемонстрував відомому американському режисеру Оліверу Стоуну відео буцімто боротьби російської армії з терористами. Відповідні кадри потрапили у документальний фільм про Путіна. Користувачі з’ясували, що російський президент використав відео американського Міноборони.
Продовжуючи традиції Путіна: росіяни черговий раз осоромились на весь світ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Соцмережа X запустить додаток для відео

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua