Goodnews.ua


Президенти США та Франції обговорили українське питання

Июль 13
23:26 2017

Президенти США та Франції обговорили українське питання
Глава Сполучних Штатів Америки Дональд Трамп зустрівся з французьким колегою Еммануелем Макроном в четвер, 13 липня, у Парижі, де вони обговорили низку тем, серед яких було і українське питання, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.
Зокрема, про Україну згадав Дональд Трамп, коли повідомляв результати переговорів з Макроном. Він зауважив, що вони з французьким президентом обговорили низку питань, серед яких події в Сирії, кліматична угода, а також українське питання. Трамп також висловився, що він допускає певні зміни щодо Паризької кліматичної угоди. Решту подробиць переговорів глава США не оприлюднив. Відмітимо, що Дональд Трамп разом з дружиною Меланією прибув до Франції у відповідь на офіційне запрошення новообраного президента Еммануеля Макрона, який запропонував американському колезі приєднатися до святкування щорічного національного свята Дня взяття Бастилії 14 липня.
Нагадаємо,на початку червня Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати Америки вийдуть з кліматичної угоди, бо «вона шкодить економіці країни і є поганою для громадян США».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Загарбники вдруге за день обстріляли Білозерку на Херсонщині, постраждав чоловік

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua