Goodnews.ua


Помер найстаріший чоловік у світі, який бачив Першу світову війну та Голокост

Август 12
12:06 2017

Помер найстаріший чоловік у світі, який бачив Першу світову війну та Голокост
Світові ЗМІ сколихнула новина про те, що місце найстарішого чоловіка планети знову вакантне, — інформує новинний ресурс replyua.net з посиланням на ВВС.
Так, до сьогодні це звання належало Ісраелю Кришталу, який перетнув позначку в сто тринадцять років. За місяць до свого ста чотирнадцятиріччя чоловік помер у місті Хайфа, де постійно мешкав останнім часом. Торік преса обговорювала обряд бар-міцви (коли хлопчиків приймають до дорослої общини), який чоловік пройшов із запізненням у сто років. Коли він був тринадцятирічним тривала Перша світова війна – він тоді проживав у селищі Жарнув (Польща).
Будучи народженим у 1903 році, чоловік втратив батьків за часів Першої світової війни, після якої влаштувався кондитером у Лодзі до родичів. У 1939 році, після захоплення Польщі, нацисти запроторили його та всю його родину до гетто, де загинули його діти. У 1944 році чоловік опинився в концентраційному таборі Аушвіц, де померла його дружина. Після війни пан Ісраель одружився ще раз – цей шлюб приніс йому двох дітей. У 1950 році чоловік переїхав до Ізраїлю, де продовжував кондитерський бізнес. Як нагадують ЗМІ, звання найстаршого чоловіка в світі він носив з березня 2016 року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Загарбники вдруге за день обстріляли Білозерку на Херсонщині, постраждав чоловік

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua