Goodnews.ua


Політолог: Путіну вигідна злиденність більшості росіян – інакше він не зміг би задешево купувати «гарматне м’ясо» для своїх авантюр

Октябрь 06
20:00 2017

Політолог: Путіну вигідна злиденність більшості росіян – інакше він не зміг би задешево купувати «гарматне м’ясо» для своїх авантюр
Відомий російський політолог Ігор Ейдман на персональній сторінці в соціальній мережі ділиться спостереженнями за не надто привабливою путінською дійсність переважної більшості росіян, — про це інформує replyua.net.
Так, нещодавно у ЗМІ просочилась новина про те, що бойовики ІД взяли в полон як мінімум двох російських громадян, які перебували в Сирії у складі військового контингенту. Одного з них впізнали як Романа Заболотнего, мешканця Ростовської області. Ймовірно, обох чоловіків терористи вже стратили. У знайомого Заболотного кореспонденти «Радіо Свобода» взяли коротке інтерв’ю.
Зокрема, чоловік пояснив, що найманців заманюють великими сумами – наприклад, за місяць служби обіцяють платити двісті сорок тисяч рублів. Звісно, не обходиться без обману, і на руки найманці отримують по сто шістдесят тисяч. Але сім’ї загиблого найманця виплачують компенсацію у розмірі від мільйона трьохсот тисяч до трьох мільйонів. Чоловік зауважує, що прожитковий мінімум у Ростовській області становить тридцять три тисячі рублів, а його зарплатня, наприклад – тринадцять тисяч. Зрозуміло, що чоловіки, замучені відсутністю заробітків, радо погоджуються стати найманцями. Ейдман зауважує, що у Німеччині няні у дитсадках заробляють більше за кремлівських найманців. Загалом, все стало на свої місця – Путіну вигідно, аби переважна більшість населення РФ жили в злиднях – інакше він не зможе вербувати «гарматне м’ясо» для своїх зовнішньополітичних афер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нацбанк погіршив прогноз зростання економіки на цей рік

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua