Goodnews.ua


Нові технології для туристів застосовують у Єрусалимі

Март 04
17:42 2017

Нові технології для туристів застосовують у Єрусалимі
Вигляд, який мав Єрусалим на початку ери, можна побачити зараз на власні очі завдяки новітнім технологіям, з посилання на «Сьогодні» передає replyua.net.
Туристи мають можливість подорожувати Єрусалимом у часи, коли він тільки народжувався. Для цього не потрібна машина часу. У стародавньому місті діє оригінальний атракціон. Історію міста не лише розказують, але й показують за допомогою окулярів доповненої реальності. «Це дивовижна подорож. Ти ніби знаходишся просто там у храмі. Подорожуєш у часі та бачиш людей, які тут жили. Мої учні та я сама бачимо яким був храм, чуємо як тут співав хор», — сказала викладачка єврейської спадщини Яель Міск.
Усе автентичне. До створення віртуального туру долучилися історики, археологи та богослови. Державний фонд виділив гроші на цей проект. «Відвідувач може поринути в епоху зародження міста, побачити яким був храм і що тут сталося. Повернутися до Стіни Плачу та зрозуміти зв’язок між минулими подіями та сучасністю», — сказала директор креативного і медійного відділу The Western Wall Heritage Foundation Йоханна Бісраор. Сотні туристів щодня переглядають десятихвилинний віртуальний тур.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шмигаль про зустрічі у Конгресі: Обидві партії твердо налаштовані ухвалити підтримку України

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua