Goodnews.ua


На Британію та Ірландію насувається черговий ураган

Октябрь 15
01:15 2017

На Британію та Ірландію насувається черговий ураган
Останні кілька тижнів були дуже багатими на різноманітні природні катаклізми, які призвнли до руйнувань, людських жертв та багатомільйонних збитків. Проте, здається, сезон ураганів та штормів над Атлантикою все ніяк не минає, — інформує replyua.net з посиланням на видання «Українські національні новини».
Зокрема, над Атлантикою зародився черговий шторм – цього разу йдеться про ураган «Офелія», який насувається на Великобританію та Ірландію. В західних графствах останньої вже було оголошено червоний рівень небезпеки. Режим надзвичайної погодної ситуації триватиме щонайменше добу-дві. Наразі його встановлено на понеділок та вівторок. Метеослужба Ірландії зауважує, що так званий «червоний статус» охоплюватиме територію графств Голуей, Мейо, Клер, Корк і Керрі. Для решти території крани поки-що діятиме менш загрозливий помаранчевий статус.
Синоптики вважають, що на мешканців Ірландії чекає штормовий вітер (швидкістю близько вісімдесяти кілометрів на годину та поривами до ста тридцяти кілометрів на годину). Метеорологи вказують, що існує ризик пошкодження будівель та інфраструктури. До того ж, для прибережних регіонів зберігається загроза паводків та повеней.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Сколько есть мяса, чтобы не заболеть раком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua