Goodnews.ua


Меттіс пообіцяв широкомасштабну військову відповідь Ким Чен Ину

Сентябрь 04
00:15 2017

Меттіс пообіцяв широкомасштабну військову відповідь Ким Чен Ину
Очільник Пентагону озвучив реакцію Сполучених Штатів на чергові ракетні випробування, здійснені Північною Кореєю, — про це інформує новинний портал replyua.net з посиланням на «Голос Америки».
Так, сьогодні, третього вересня 2017 року, очільник оборонного відомства Сполучених Штатів Джеймс Меттіс зробив офіційну заяву, озвучивши позицію Білого дому з приводу чергових ядерних випробувань, проведених Пхеньяном напередодні. Зустріч із журналістами голова Пентагону провів відразу по закінченню засідання команди з питань національної безпеки. За словами Меттіса, «Сполучені Штати мають чимало варіантів військового впливу, і ми обговорили їх з президентом».
Меттіс переконує, що «Сполучені Штати чітко показали, що ми спроможні захистити себе самих та наших союзників в регіоні (Північну Корею та Японію) від будь-яких агресивних дій. Наші зобов’язання перед союзниками залишаються непохитними». Крім того, очільник Пентагону попередив, що той, хто загрожує території Сполучених Штатів, у тому числі – Гуаму, буде отримувати повномасштабну військову реакцію, яка буде і ефективною, і величезною. Тим не менш, Меттіс зауважив, що Вашингтон не прагне знищити жодну державу, навіть Північну Корею.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арсенал изучает варианты усиления атаки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua