Goodnews.ua


Кліматологи попереджають про наближення нового льодовикового періоду

Сентябрь 18
10:08 2017

Кліматологи попереджають про наближення нового льодовикового періоду
Вчені-кліматологи виступили з попередженням про наближення найсуворішої за сто останні років зими – на планету Земля наближається черговий льодовиковий період. Як інформує replyua.net з посиланням на Mirror, відповідна заява була зроблена британським вченим Джеймсом Медденом. Експерт наголосив, що лише декілька місяців віддаляють нас від початку дуже холодної зими, а після цього планета стане свідком феномену «мінімуму Маундера» — періоду досить тривалого зменшенні кількості плям на сонці.
За прогнозами метеорологів, найближча зима стане найбільш холодною за останнє століття. До того ж, вона виявиться затяжною – аж до квітня наступного року. У тому числі, європейські країни повинні готуватися до сильних снігопадів, потужних вітрів та морозів, які досягатимуть тридцяти градусів. Варто зазначити, що наразі найбільш суворою зимою прийнято вважати 1708-1709 року.
Крім того, за даними кліматолога, вже у перших числах грудня ударять перші морози. Зокрема, в Ірландії снігові замети передбачаються вже наступного місяця. Науковці додали, що причиною цих явищ є нові зміни клімату, які впливають на землю. Також не останню роль зіграло зростання на один градус температури води у Тихому океані.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Рост доллара в Украине: в НБУ назвали причину

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua