Goodnews.ua


Кількість тривожних вильотів літаків НАТО через Росію збільшилась вдвічі

Апрель 22
18:40 2017

Кількість тривожних вильотів літаків НАТО через Росію збільшилась вдвічі
Представництво Півнінчоатлантичного альянсу повідомило, що за результатами минулого року, літаки НАТО в два рази більше вилітали на сигнал тривоги, що був спричинений Російською Федерацією, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.
За даними міжнародного відомства, в 2016 році літаками-перехоплювачами країн-членів НАТО було здійснено всього 870 тривожних вильотів. Цей показник вагомо збільшився, якщо порівнювати з даними 2015 року, коли було зафіксовано 410 аналогічних випадків. Загалом в минулому році більшість тривожних сигналів було отримано через дії авіації Російської Федерації. З 870 випадків 780 припадає саме на російські. Решта сигналів тривоги були спричинені діями бойових літаків інших країн, які не є членами Північноатлантичного альянсу або пасажирськими чи вантажними літаками, котрі не вдалося відразу ідентифікувати.
Крім того, військово-повітряні сили, що представляють Туреччину, яка також належить до числа країн-членів НАТО, теж задіяні в тривожних вильотах. Представники Альянсу відмічають, що ситуація, яка складається в самій Туреччині та втручання Кремля в сирійські проблеми також залишили свій вагомий вплив на кількість вильотів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Рома в меньшинстве удержала победу над Миланом, завоевав путевку в полуфинал Лиги Европы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua