Goodnews.ua


Катар відповів арабським країнам на ультиматум

Июль 05
09:32 2017

Катар відповів арабським країнам на ультиматум
Саудівська Аравія, Об'єднані Арабські Емірати, Бахрейн і Єгипет підтвердили, що отримали офіційну відповідь Катару на висунуті ними вимоги. Спільну заяву арабських держав опублікувало в середу Саудівське агентство друку, інформує replyua.net. «Чотири арабські країни отримали відповідь Катару через Кувейт перед закінченням строку, продовженого на прохання еміра Кувейту шейха Сабаха аль-Ахмеда аль-Джабера ас-Сабаха. Відповідь буде дано в слушний час», — йдеться в тексті спільної заяви. Повідомляється також, що спільний відповідь «буде оприлюднено своєчасно».
Раніше телеканал Al Arabiya повідомив, що офіційну відповідь Катару передав державний міністр у справах кабінету, міністр інформації Кувейту шейх Мухаммед Абдалла аль-Мубарак ас-Сабах. Міністри закордонних справ арабських країн обговорять в середу в Каїрі подальші кроки щодо Катару після закінчення терміну висунутого Досі ультиматуму. Раніше в МЗС Катару заявили, що відмовляються вести переговори з арабськими державами до повного зняття блокади.
5 червня Катару були оприлюднені звинувачення з боку Бахрейну, ОАЕ, Саудівської Аравії, Єгипту, Ємену, тимчасового уряду Лівії, Мальдівської Республіки і Республіки Маврикій в підтримці тероризму та екстремістської ідеології, ворожій політиці і втручанні в справи арабських держав.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хавбек Аталанты: Одолели Ливерпуль, одолеем и Ювентус

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua