Goodnews.ua


Ізраїль перешкоджає встановити мир в регіоні – ООН

Март 25
18:39 2017

Ізраїль перешкоджає встановити мир в регіоні – ООН
В Організації об’єднаних націй заявили, що влада Ізраїлю, продовжуючи поселенську діяльність, перешкоджає встановити мир в регіоні, інформує replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.
Таку заяву озвучив спеціальний координатор ООН Ніколай Младенов. За його словами, ізраїльська влада не вжила ніяких заходів щодо втілення в життя норм резолюції Радбезу ООН , що були прийняті в грудні минулого року. В тексті цього документу міжнародна організація закликає зупинити розширювати території поселень ізраїльтян на землі Палестини. Младенов зауважив, що Ізраїль не тільки не зупинив подібні дії, а й підвищив заходи, які направлені на поселенську діяльність. Підтвердженням цього є днем раніше прийняті в Ізраїлі законопроекти, націлені на розширення та освоєння захоплених палестинських земель. Зокрема раніше в січні поточного року влада Ізраїлю заявила про наміри почати будівництво 5,5 тисяч жител на окупованих територіях.
Представництво Ізраїлю при ООН встигло відповісти на заяви керівництва міжнародної організації. Зокрема вони заявили, що, на їх думку, єдиною причиною до нестабільної ситуації в регіоні залишається підбурювання зі сторони Палестини.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арендная плата в Украине: кого и где хотят освободить

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua