Goodnews.ua


Ізраїль наніс удар по військам Асада в Сирії

Июнь 25
09:24 2017

Ізраїль наніс удар по військам Асада в Сирії
Армія оборони Ізраїлю атакувала позиції урядових військ Сирії у відповідь на шалені снаряди, які розірвалися раніше на контрольованій Ізраїлем території Голанських висот. Про це повідомила газета Haaretz в суботу, 24 червня, інформує replyua.net. В Ізраїлі назвали інцидент зі снарядами неприйнятним і таким, що порушує суверенітет країни.
«Армія оборони Ізраїлю не дозволить навіть спробувати нашкодити суверенітету Ізраїлю і безпеки його жителів, і покладає відповідальність на Сирію за те, що виявилося на території», — йдеться в заяві ізраїльських військових. У відповідь ВПС Ізраїлю атакували танки сирійських військ і позиції, звідки вівся вогонь. З боку Ізраїлю жертв немає.
Раніше армія Ізраїлю — ЦАХАЛ — зафіксувала близько десяти розірвалися артилерійських снарядів на ізраїльській стороні Голанських висот, всі вони були випущені з сирійської території. Міністр оборони Ізраїлю Авігдор Ліберман зазначив з цього приводу: «Ізраїль не буде сидіти склавши руки при порушеннях суверенітету і підриву нашої безпеки, навіть якщо мова йде про випадкових снарядах, що потрапили на ізраїльську територію в ході боїв між армією Асада і повстанцями. З нашої точки зору армія Асада відповідає за все, що відбувається на території Сирії».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Джуліані та інших трампістів обвинуватили у спробі фальсифікувати президентські вибори в Аризоні

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua