Goodnews.ua


Цукерберг заявив про реформування Facebook

Март 04
18:42 2017

Цукерберг заявив про реформування Facebook
Марк Цукерберг хоче на базі Facebook створити цілу соціальну інфраструктуру для того, щоб розвивати глобальну спільноту. Про це він заявив напередодні, 16-го лютого, попередивши про свої наміри користувачів своєї соціальної мережі, передає replyua.net.
«На сьогоднішній день по всьому світу є дуже багато людей, окремих спільнот які залишилися осторонь від всесвітньої глобалізації. Є люди, які не приймають всього цього», — наголосив Цекерберг. У зв’язку з цим засновник Фейсбука хоче перейти від звичайної соціальної мережі до глобальної соціальної інфраструктури. «В такі часи, які ми переживаємо на сьогоднішній день, найголовніше, що ми тут у Фейсбуці можемо зробити, це створити глобальну соціальну інфраструктуру. Ми маємо дати людям можливість створити глобальне співтовариство. Воно буде працювати для всіх нас», — наголосив він.
В той самий час Цукерберг виділив декілька основних напрямків нової ідеї: розвиток взаємної підтримки та допомоги, забезпечення безпеки для кожного користувача, окрема система інформування, розвиток громадянської активності та заохочення представників різних націй та культур. «Ми хочемо зробити якомога найкращі умови для кожного із вас», — додав він.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Перес лично поздравил Лунина после победы над Манчестер Сити

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua