Goodnews.ua


Чорновіл: жодних домовленостей між Туском і Путіним щодо Смоленської катастрофи бути не могло

Март 22
13:39 2017

Чорновіл: жодних домовленостей між Туском і Путіним щодо Смоленської катастрофи бути не могло
Ніякої змови між головою Європейської Ради Дональдом Туском і президентом РФ Володимиром Путіним щодо Смоленської катастрофи, в якій у 2010 році загинув президент Польщі Лєх Качинський, не могло бути. Про це в коментарі InfoResist сказав колишній член Партії регіонів, нині незалежний політик і міжнародний експерт Тарас Чорновіл, інформує replyua.net.
«Ні, такої змови бути не могло. Це дуже в стилі Качинського, такий маленький польський стайлінг, який вишукує усі польські змови. Там психологія 37-го року. Насправді те, що тоді було, під час цих подій, Качинський пішов тоді в прямо дуже демонстративне протистояння з Путіним, а Туск виступав антитеза, це дуже типово і для української політики, коли один політик демонструє якесь одне певне спрямування, інший починає грати на абсолютно протилежному напрямку », — сказав експерт.
Чорновіл зазначив, що щось подібне до того, як Клінтон вела кампанію з анти-російською риторикою, Трамп автоматично почав її вести на проросійських нотах. Чорновіл додав, що покійний Качинський і нинішній Качинський — це дуже маргінальні особистості в Польщі. Якби тоді не сталося жахливої трагедії, то ніхто б про це вже не згадував, хіба що ходили б анекдоти, як Туск з Качинським гризлися.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Швейцария заморозила все российские активы в стране

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua