Goodnews.ua


Черговий кривавий теракт у Фінляндії

Август 19
00:12 2017

Черговий кривавий теракт у Фінляндії
Поки у Іспанії розшукують терористів, які в’їхали у натовп на вантажівці, поліція Фінляндії полює на терористів, які здійснили напади з ножем на мирних перехожих, — про це інформує replyua.net з посиланням на ВВС.
Так, кривавий інцидент відбувся у фінському містечку Турку, розміщеному на північний захід від Гельсінкі. По обіді у центрі міста зчинилась трагедія – нападник поранив ножем кількох осіб. Для вчинення терористичного акту чоловік обрав район Пууторі, Ринкову Площу. За словами керівника місцевої лікарні за результатами інциденту до медиків потрапили восьмеро осіб, принаймні один із постраждалих помер. Пізніше поліція виступила з заявою, підтвердивши смерть двох потерпілих та наявність шістьох поранених.
Крім того, правоохоронці закликали місцевих мешканців поки триматись подалі від центру міста. Незважаючи на те, що поліція поранила нападника у ногу та заарештувала, у нього можуть бути спільники, тому ймовірне вчинення подальших нападів. Крім того, кілька будинків у центрі було евакуйовано. Поліція продовжує розшукові заходи та слідчі дії. Нагадаємо, кількома тижнями раніше у Фінляндії чоловік в’їхав у натовп на легковому автомобілі. Тоді його зв'язок з терористами не підтвердився.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Станет следующим»: Менеджер Уайлдера озвучил главное условие для боя с Джошуа

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua