Goodnews.ua


Черговий кривавий напад в США

Ноябрь 05
23:15 2017

Черговий кривавий напад в США
Як інформує видання replyua.net з посиланням на матеріали «Голосу Америки», США черговий раз розбурхав кривавий терористичний акт.
Так, сьогодні, п’ятого листопада 2017 року, о пів на дванадцяту за місцевим часом в одній із церков у Техасі зчинилась стрілянина. Нападник, ім’я якого поки-що не розкривають, напав на людей під час недільної служби у містечку Сатерленд Спрінгс. За попередніми повідомленнями, до двадцяти людей загинули, ще стільки ж отримали поранення. Тільки-но на місце кривавого інциденту прибули правоохоронці, зловмисник спробував втекти на автомобілі. Після тривалої автомобільної погоні поліція змогла наздогнати, заблокувати та вбити нападника. Деякі повідомлення свідчать, що зловмисник вистрілив сам у себе.
Глава держави Дональд Трамп вже встиг відреагувати на цей інцидент. Наразі він перебуває в Азії, у дванадцятиденному турі з метою координації позицій з союзниками Вашингтону в цьому регіоні. Зокрема, у своєму Твіттері він написав, що ФБР має провести всебічне розслідування, а він буде моніторити ситуацію з Японії. «Нехай Бог допоможе мешканцям Сатердленд Спрінгс у Техасі», — зауважив Трамп. Нагадаємо, попередній напад було здійснено у Нью-Йорку – там виходець з Узбекистану наїхав фургоном на тротуар, убивши вісьмох осіб.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мудрик получил среднюю оценку среди игроков Челси за игру с Арсеналом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua