Goodnews.ua


Чергова халепа для росіян: з’ясувалось, що Кремль постачає компоненти для північнокорейських ракет

Август 10
11:29 2017

Чергова халепа для росіян: з’ясувалось, що Кремль постачає компоненти для північнокорейських ракет
Як нагадує replyua.net з посиланням на Newsader, в експертних колах вже досить тривалий час обговорюють тісну співпрацю Москви та Пхеньяну, підозрюючи Росію у тому, що вона постачає зброю до Північної Кореї. Але останнім часом, здається, в експертів з’явились незаперечні докази цього припущення.
Так, німецький інженер-ракетобудівник Роберт Шмукер, який працював над двигуном космічного корабля багаторазового використання «Спейс Шаттл» пояснив журналістам, що за останні 12-14 місяців Пхеньян демонструє надзвичайний ривок у технологіях. Наприклад, раніше Північна Корея використовувала ракети типу «SCUD», «Нодон» та «Точка» — всі вони були розроблені ще за часів Радянського Союзу. Раптом рік тому в них з’являється абсолютно інша технологія, яка не могла бути розроблена «з нічого».
Відтак, експерт робить висновок, що двигуни для нових ракет, випробування яких Пхеньян проводить останні кілька місяців, надійшли з Росії. Шмукер наголосив, що він не звинувачує російський уряд – можливо, йдеться про інші держави або навіть про приватні структури. Але варто зауважити, що таких самих висновків (про постачання комплектуючих з Російської Федерації) дійшла й південнокорейська розвідка.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хави выдвинул требование Барселоне относительно одного из футболистов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua