Goodnews.ua


Центральну Америку сколихнув потужний землетрус

Июнь 15
11:01 2017

Центральну Америку сколихнув потужний землетрус
Землетрус 6,9 балів за шкалою Ріхтера стався в Республіці Гватемала, що в Центральній Америці. Як інформує replyua.net, підземний поштовх було зафіксовано о 1:29 за місцевим часом, повідомила Геологічна служба США (USGS). Епіцентр події розташовувався на глибині 111,5 км. Від стихії найбільше постраждали міста Кесальтенанго, Сан-Маркос і Реталулеу, передає «Prensa Libre» .У результаті землетрусу загинули щонайменше 5 людей, ще 7 — поранені. Постраждало більше 40 споруд. Камери спостереження в гватемальському госпіталі зафіксували початок землетрусу. У мережі також з'явилося відео, на якому видно сильні поштовхи від землетрусу.

Магнітуда підземних поштовхів склала 6,6, епіцентр розташовувався в восьми кілометрах від міста Тахумулько майже на кордоні з Мексикою. Після основного підземного удару послідували ще близько 10 реплік меншої сили.
Як відомо, 7 червня, близько 21:25 за київським часом на сході Грузії, в 22 кілометрах від міста Сигнахи (Кахеті), стався землетрус магнітудою 5,1 бала за шкалою Ріхтера. За даними Центру сейсмічного моніторингу Державного інституту Іллі, поштовхи в епіцентрі землетрусу було зафіксовано на глибині 10 кілометрів. Землетрус відчувався і у деяких районах Тбілісі, пише Новини-Грузія. Крім того, підземні поштовхи відчули і у Вірменії — в Тавушской області сила поштовхів склала 4-6 балів, в Єревані, Гюмрі і Ванадзорі — 3 бали.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тарифы на коммуналку в Украине будут расти: прогноз

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua