Goodnews.ua


Блогер: російській продукції немає аналогів у всьому світі

Август 08
23:25 2017

Блогер: російській продукції немає аналогів у всьому світі
Як інформує replyua.net, військовий та політичний огладач Олександр Коваленко на персональній сторінці в соціальній мережі ділиться черговим спостереженням, пов’язаним з «успіхами» російського ВПК.
Так, у результаті трирічних переговорів російська корпорація «Ростех» врешті-решт уклала угоду з індонезійським урядом про поставку до Джакарти найновішої російської розробки – багатоцільового винищувача 4++ Су-35. От тільки ціна визначена дивно – у цистернах пальмової олії. Звісно, це не єдиний продукт, на який росіяни готові обміняти свою продукцію – є ще кава, чай та каучукова крихта.
Звісно, кому потрібні ці долари! До речі, Джакарта на самому старті переговорів заявила, що готівкою розраховуватись за літаки вона бажання не має. Відповідно, у якості способу оплати було обрано бартер, а останні три роки росіяни та індонезійці визначали вартість винищувача у літрах пальмової олії. А тепер задумайтесь і уявіть, що за таку оплату купують, наприклад, бездуховний американський F-35. Бачите перед очима цю картину? От і блогер не бачить. Відповідно, можна із впевненістю констатувати, що російська продукція не має аналогів у всьому світію але чи привід це для гордості? — наголошує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Экс-тренер Шахтера — один из главных кандидатов на пост тренера Милана

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua