Goodnews.ua


Блогер: навіть у цій забутій Богом країні росіяни умудрились «накласти смердючу купу»

Сентябрь 04
21:38 2017

Блогер: навіть у цій забутій Богом країні росіяни умудрились «накласти смердючу купу»
Блогер Карл Волох на персональному профілі в соціальній мережі прокоментував останні новини із засідань Ради Безпеки ООН, — про це інформує новинний інтернет-ресурс replyua.net.
Так, блогер нагадує, що в М’янмі (країна Південно-Східної Азії – ред.) влаштували локальне пекло. Там військові та місцеві націоналісти організували геноцид мусульманського населення, посилаючись на потребу ліквідувати ісламських бойовиків. Але натомість урядові війська вирізають мирне населення, жінок, дітей та літніх людей, які належить до народності мусульман-рохинджа. За останніми даними, постраждали вже тисячі людей – лише в штаті Ракхайн було знищено понад 2600 будинків.
Як з’ясувалось сьогодні, на засіданні Радбезу ООН відбувалось обговорення цього геноциду, але резолюцію, яка засуджує такі дії уряду М’янми, було традиційно заблоковано Російською Федерацією та Китаєм. Власне, росіяни у своєму репертуарі – навіть у цьому віддаленому в забутому Богом куточку землі вони умудрились накласти велику смердючу купу. Всій планеті немало пощастило, що росіянам доводиться скорочувати фінансування своєї космічної програми, адже тоді ніхто не був би у безпеці він їх «аргументів», — переконує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ювентус не будет увольнять Аллегри из-за финансовых проблем

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua