Goodnews.ua


Блогер: Генасамблея ООН тільки почалась, а вже встигла порадувати

Сентябрь 18
23:23 2017

Блогер: Генасамблея ООН тільки почалась, а вже встигла порадувати
За словами блогера Дениса Андруса, чергова сесія Генеральної Асамблеї ООН нещодавно почала свою роботу, але вже може піднести кілька приємних сюрпризів. Про один з таких оглядач розповідає на власній сторінці в соціальній мережі, — інформує видання replyua.net.
Так, день у Нью-Йорку, а з ним – робота Генеральної асамблеї ООН нещодавно розпочались, але приємні новини вже є. Ці новини стосуються не стільки нас, скільки сусідньої Молдови. Зокрема, питання яке стосувалось виведення російських військових з окупованої частини цієї держави – Придністров’я, було включене до порядку денного. Звісно, молдовський президент, обраний на хвилі антикорупційної істерії Ігор Додон підтверджує свою проросійську політику, лаючись і бризкаючи слиною. Але вдіяти з цього приводу він нічого не може. Росія ж вдає з себе печального героя, кращих намірів якого знову не зрозуміли.
Блогер нагадує, що російські війська в Молдові складаються з двох груп. Першу становлять підрозділи з тристоронньої миротворчої місії, другу – сили швидкого реагування, які РФ змогла ввіпхнути в Придністров’я «під шумок». Якщо ООН зобов’яже Кремль вивести другу групу військ – це буде успіхом, а якщо Москва послухається цих вказівок і виведе їх – то перемогою, — наголошує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лунин имеет предложения от трех топ-клубов Европы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua