Goodnews.ua


Блогер: ця скандальна історія ще раз довела українцям, що все, що не робиться – все на краще

Сентябрь 17
19:18 2017

Блогер: ця скандальна історія ще раз довела українцям, що все, що не робиться – все на краще
Блогер Олексій Голобуцький коментує скандал, який розгорівся навколо міжнародного авіаперевізника Ryanair в останні кілька днів, — про це виданню replyua.net стало відомо з допису, який оглядач розмістив на персональному профілі в соціальній мережі.
Так, блогер нагадує, що авіакомпанія Ryanair повідомила про те, що збирається скасувати до 50 рейсів щодоби. Це приблизно 400000 пасажирів, які не полетять тими рейсами, на які придбали квитки, до кінця жовтня поточного року. Звісно, авіакомпанія діє у правовому полі, залишається можливість отримати компенсацію, перенести політ на інший час і навіть подати на перевізника до суду. Але, тим не менш, всі ці люди отримають поламані плани і зіпсований настрій – у цьому немає жодних сумнівів. Пояснення від Ryanair банальне – за їх словами, вони звільнили забагато пілотів, які сміли вимагати довших відпусток та більшого періоду відпочинку між вильотами. Зараз скандал ще тільки починає розгоратись – але 15000 пасажирів на день зроблять його гучним як ніколи.
Власне, саме за таких умов розумієш, чому древні стверджували: все, що не діється, все на краще. Якби листи про скасування польотів почали отримувати українці – цілком можливо, на Грушевського вже б палали шини і чулись вигуки «Владу геть». А так справа поки завершилась невеликим корупційним скандалом, — зауважує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гвоздик рассказал, что нужно делать Усику, если Фьюри снимется с боя

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua