Goodnews.ua


Асад ніяк не заспокоїться: місто Хан-Шейхун знову обстріляли

Апрель 07
14:13 2017

Асад ніяк не заспокоїться: місто Хан-Шейхун знову обстріляли
Урядові війська Сирії нещодавно застосували авіацію для чергового удару по місту Хан-Шейхун, яке 4-го квітня опинилося під ударом хімічної зброї. Про це у п’ятницю, 7-го квітня, пише міжнародне видання Reuters, передає replyua.net.
Згідно з повідомленням, нещодавно по місту, яке знаходиться під контролем сирійських повстанців, було випущено декілька десятків ракет. Наразі про наявність на кількість жертв поки що невідомо. Як повідомлялося раніше, 4-го квітня поточного року авіація урядових військ Башара Асада нанесла масований авіаційний удар по позиціях повстанців у місті Хан-Шейхун, використавши при цьому заборонену хімічну зброю масового ураження. В результаті цього загинуло щонайменше 72 людини, серед яких 20 – діти.
Минулої ночі, 7-го квітня, близько 3:40 ранку за сирійським часом два кораблі Військово-морських сил Сполучених Штатів Америки випустили по одній із авіаційних баз урядових військ Сирії 59 ракет типу «Томагавк» у відповідь на застосування хімічної зброї. Пізніше у командуванні Збройними силами Сирії завили, що в результаті удару США загинуло шестеро військовослужбовців та ще декілька отримали поранення. Також армія Асада прирівняла США до ІДІЛ.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Азовському та Чорному морях немає російських носіїв «Калібрів»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua