Goodnews.ua


За вкрадений кабель 18-річний хлопець більше трьох років проведе за ґратами

Январь 22
08:01 2018

18-річного жителя Шепетівки визнали винним за двома статтями Кримінального кодексу України і призначили покарання – 3,5 роки позбавлення волі. Як повідомляють у прес-службі апеляційного суду області, в червні 2016 року юнак разом із двома однолітками вкрали з бетонних електроопор понад 300 погонних метрів мідного кабелю, що належав ПАТ «Укртелеком». Та на цьому не зупинився.
«Апеляційний суд Хмельницької області залишив без змін вирок Полонського районного суду, згідно з яким, раніше судимого, але звільненого від відбування покарання з іспитовим строком, 18-річного жителя Шепетівки. Як ідеться у вироку, в червні 2016 року на той момент ще неповнолітній юнак разом із двома однолітками тимчасово позбавив телефонного зв’язку мешканців двох вулиць смт. Понінка Полонського району, вкравши з бетонних електроопор понад 300 погонних метрів мідного кабелю, що належав ПАТ «Укртелеком»», — йдеться у повідомленні суду.
Додають, що в січні 2017 року обвинувачений знову вкрав мідний кабель та ще 3 електродвигуни, але вже з гаража та господарської споруди Понінці. Далі знову було дві крадіжки, предметом яких стали гроші, крупи, мука, домашня консервація із будинку та господарської будівлі місцевих жителів.

Источник: ye.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Топовый полутяж UFC готов подраться за титул на родине чемпиона

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua