Goodnews.ua


В "Укрпошті" спростували "чутки" про банкрутство

Июнь 14
00:03 2018

Інформація про те, що Публічне акціонерне товариство (ПАТ) "Укрпошта" перебуває на межі банкрутства, є перебільшенням

Про це повідомив виконувач обов'язків генерального директора "Укрпошти" Ігор Смілянський на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.
"Вчора в ЗМІ була розповсюджена інформація про можливе банкрутство головної пошти країни, що є не вірним", — написав він.
На думку Смілянського, "немає поганого піару, особливо безкоштовного".
"Тож чутки про наше банкрутство які постійно лунають останні 2 роки є в черговий раз перебільшені нашими найближчими друзями. Бажаємо їм також міцного здоров'я та прибутків", — додав він.

25.jpg (169 KB)

Смілянський підкреслив, що "як і у будь-якого підприємства, а тим паче під час глибинних та масштабних трансформацій, в "Укрпошти" іноді існують складнощі".
"Причина поточних – це незбалансованість доходів та видатків послуги доставки пенсій – сьогоднішній тариф потребує перегляду у зв'язку зі опереджаючим зростанням середньої зарплати у порівнянні зі середнім розміром пенсії. Як говорять гуру бізнесу: важливо не то, як глибоко хтось падає, а як високо він потім сягає. Тож на відміну від простих рішень з кишені держави, ми маємо чіткій самостійний план як подолати цю проблему, як ми це робили вже не раз упродовж останніх років", — пояснив він.
Очільник "Укрпошти" наголосив, що "одним із кроків цього плану була запропонована редакціям добровільна розстрочка платежів в межах існуючих між нами договірних умов та багаторічного досвіду співпраці".
"Прикро, що перемови між бізнес компаніями вийшли в таку публічну площину, але ж ми вже звикли й до цього і будемо й надалі намагатися знайти спільне рішення чи то зі ЗМІ, чи то з Кабінетом Міністрів України щоб захистити інтереси компанії", — підсумував він.
Нагадаємо, за інформацією деяких ЗМІ, перший заступник генерального директора "Укрпошти" Олександр Чернявський під час робочої зустрічі редакторів національних та регіональних газет, активістів Національної спілки журналістів України (НСЖУ), повідомив, що Публічне акціонерне товариства (ПАТ) "Укрпошта" перебуває на межі банкрутства.

Источник: depo.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арсенал определился с кандидатами на усиление атаки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua