Goodnews.ua


Український геній ІТ повернувся із США та відкрив у Києві успішну компанію

Май 25
21:02 2018

Український вундеркінд із маленького містечка Липовець на Вінниччині завдяки власним знанням зайшов так далеко, що за нього змагаються найкращі ІТ-компанії світу. Однак після практики за океаном програміст Максим Бевза вирішив повернутися додому, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.
Він є гордістю для батьків і легендою для свого міста, шкільні успіхи Максима досі там не перевершив ніхто – надія тепер на молодшого брата Андрія, котрий складає кубик Рубика з шаленою швидкістю. Батько впевнений, що розумна дитина починається із розвиваючих ігор. "Це є невеличкі кроки, які дитина робить самостійно", — каже він.

На майбутнє сина батько вплинув найбільше. Фізик за освітою, програміст за покликанням і досі на вістрі прогрессу – одним із перших придбав комп’ютер, обладнав сонячну станцію на городі. В рідній школі Максим прийшов провести урок інформатики – аби учні скористалися його програмою, котра виправляє помилки в англійському тексті. "Найбільша продуктивність, якщо ми любимо те, що робимо. А інакше наша робота буде каторгою", — розмірковує Бевза. Та додає, що головний урок мрії варто робити ще за партою.

Максимові 200 балів із фізики та 194 з української мови відкрили йому двері в кращі університети країни. Батьки із появою ЗНО зітхнули із полегшенням. "Ми розуміли, що це для нас єдиний шанс отримати знання в хорошому престижному київському виші", — зізналася мама. А далі на хлопця чекала стрімка кар’єра в ІТ та власна компанія, котра підтримує найпопулярніший у світі сервіс з перевірки англійського правопису. Вона заснована українцями, а умови роботи й оплата праці не гірші заокеанських.

Источник: tsn.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У горах Криму активісти встановили український прапор

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua