Goodnews.ua


Українська кіберполіція припинила роботу «піратського» сайту

Октябрь 06
14:46 2017

Українська кіберполіція припинила роботу «піратського» сайту

Поліцейські припинили діяльність Інтернет-ресурсу, за допомогою якого здійснювалась незаконна трансляція та ретрансляція аудіовізуальних творів. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження.
Про це повідомили у департаменті кіберполіції Національної поліції України.
Працівники відділу протидії злочинам у сфері обігу протиправного контенту і телекомунікацій Департаменту кіберполіції Національної поліції України припинили роботу онлайн-кінотеатру «tovideo.net», який здійснював свою діяльність протягом останніх двох років.
За час роботи нелегального онлайн-кінотеатру правовласникам було завдано збитків в особливо великому розмірі.
Поліція за даним фактом розпочала кримінальне провадження за ст. 176 (порушення авторських і суміжних прав) Кримінального кодексу України.
За зверненням представників «Української антипіратської асоціації» поліцейські провели відповідну перевірку та встановили: Інтернет-ресурс без відповідних документів та дозволів правовласників, здійснював трансляцію та ретрансляцію аудіо та відео творів.
За місцем проживання системного адміністратора цього сайту працівники кіберполіції провели санкціонований обшук.
Крім того обшук проводили в офісному приміщенні дата центру, де було розташоване серверне обладнання, що підтримувало роботу Інтернет-ресурсу.

За результатом, вилучено комп’ютерну техніку та серверне обладнання, які зараз скеровані на експертизу. Після проведення результатів цієї експертизи буде вирішено питання щодо оголошення підозри, особам, що здійснювали адміністрування цього інтернет-ресурсу.

Источник: zik.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фанат Ромы притворился смертельно больным и попросил Де Росси выиграть ЛЕ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua