Goodnews.ua


Українці заробляють мільйони на криптовалютах

Май 27
23:03 2018

Поки в Україні активно розвивається блокчейн, компанії українського походження за 2017-2018 роки створили 25 різних криптовалют, за рахунок розміщення яких було залучено понад 100 млн доларів. Про це пише FinClub, посилаючись на данні експертів BRDO.
Всього з 2009 року, тобто з моменту створення Bitcoin, до 2018 року в світі було створено 1800 видів криптовалют.
При цьому Україна входить в ТОП-10 країн за кількістю користувачів криптовалют, а серед власників мінімум 42 державних службовців. До речі, раніше розібрався, навіщо українські чиновники декларують біткоіни, якщо в країні поки немає законодавчого регулювання криптовалюти.
Криптовалюти на гривню обмінюють три біржі, а щоденні обсяги торгів на них з використанням гривні досягають еквівалента 1,9 млн доларів.
Також обміняти Bitcoin і інші криптовалюти на гривню можна в 18 онлайн-обмінниках і у понад 4 тисячі фізосіб. При цьому в Україні відсутні зареєстровані компанії, які проводять цей вид діяльності, що пов'язано з ризиками і обмеженнями через відсутність юридичного статусу криптовалюти.

Источник: businessua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Гвоздик рассказал, что нужно делать Усику, если Фьюри снимется с боя

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua