Goodnews.ua


У Харкові рецидивіст вкрав дротів на 50 тис. грн

Январь 13
22:32 2018

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, до Основ'янського відділу поліції із заявами про зникнення майна звернулися представники одного з підприємств. Поліцейські викрили у скоєнні злочинів раніше неодноразово судимого 42-річного чоловіка.
Встановлено, що підозрюваний за допомогою заздалегідь підготовлених ножа та металевого предмету потрапляв до кабельних каналізацій. Там він вирізав кабелі.
За даними поліції, на рахунку підозрюваного 18 крадіжок кабелів. За висновками експертів, матеріальна шкода, завдана підприємству, складає більше 50 тисяч гривень.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину. Максимальна санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі.

Источник: kh.depo.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ювентус не будет увольнять Аллегри из-за финансовых проблем

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua