Goodnews.ua


У США арештували підрядника АНБ за витік секретної інформації про кібератаку РФ

Июнь 06
11:56 2017

У США арештували підрядника АНБ за витік секретної інформації про кібератаку РФ

У США за звинуваченням у викраденні та передачі ЗМІ секретних документів заарештована співробітниця компанії, яка виконувала роботу для Агентства національної безпеки країни (АНБ) Ріаліті Лі Віннер.

Про це повідомляє CNN.

Згідно із федеральною скаргою, 25-річна Віннер, підрядник Pluribus International Corporation з Джорджії, звинувачується у тому, що вона винесла секретні матеріали з урядового об'єкта та передала їх журналістам.

За даними джерел CNN, документ, який передала Віннер, був використаний порталом Intercept, який у понеділок опублікував секретну доповідь Агентства національної безпеки про передбачуване втручання Росії в президентські вибори в США.

Доповідь АНБ від 5 травня містить детальну інформацію про спробу російських служб військової розвідки вчинити у 2016 році кібератаку на одного із постачальників програмного забезпечення для системи голосування перед президентськими виборами в США. Проте у документі не було інформації щодо того, чи зусилля хакерів увінчалися успіхом.

Американський чиновник підтвердив CNN, що документ, опублікований Intercept, є справжнім та належить до секретних документів АНБ.

Повідомляється, що Віннер загрожує до 10 років в'язниці за витік секретної інформації.

Источник: eurointegration.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хави выдвинул требование Барселоне относительно одного из футболистов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua