Goodnews.ua


У Чернівецькій області любителя «полунички» оштрафували на 1700 грн

Апрель 15
10:30 2018

У Чернівецькій області суд призначив покарання у вигляді штрафу розміром 1700 грн зловмиснику, який на власній сторінці у соцмережі "ВКонтакте" опублікував 12 відеороликів із порнографічним змістом.
Як зазначається у відповідному вироку Хотинського районного суду, обвинувачений у 2010 році створив власну сторінку в соцмережі "ВКонтакте", на якій упродовж 2011 року завантажив 12 відеороликів з порнографією, надавши вільний доступ до їх перегляду іншим користувачам соцмережі.
У лютому 2018 року обвинувачений та прокурор уклали угоду про визнання винуватості, згідно з якою зловмисник розкаявся у вчиненому.
Хотинський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості та призначив буковинцеві покарання за скоєний злочин у вигляді штрафу розміром 1700 гривень.

Источник: molbuk.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Анчелотти — о критике стиля игры Реала в матче с Сити: Не видел грустных фанатов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua