Goodnews.ua


Трейдерам варто купувати тільки біткойни і продавати інші криптовалюти — експерт

Май 28
02:03 2018

Провідний біткойн-аналітик з Уолл-стріт і партнер венчурної фірми Blockchain Capital Спенсер Богарт у ході програми «Fast Money» на каналі CNBC заявив, що криптовалютні трейдери мають купувати тільки біткойн, оскільки спектр його застосування постійно розширюється, передає Forklog.
«Всі великі банки намагаються увійти в індустрію. Вони можуть пропонувати безпосередньо своїм клієнтам купувати біткойни, купувати послуги з безпечного зберігання цифрових активів або ж розвивати біржові механізми для торгівлі цими активами – глибока інституалізація біткойна є вкрай позитивною тенденцією», – підкреслив він.

Богарт додав, що майже всі інші криптовалюти переоцінені і не справляються з поставленими цілями. Однак він зазначив, що Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash і EOS є нейтральними альтернативами, які можна утримувати.
А є й такі криптовалюти, для яких аналітик не бачить майбутнього. Він порадив інвесторам продавати Cardano, TRON, IOTA і NEO.
«Звичайно, ці монети можуть вирости в ціні, але у них вкрай багато перешкод», – упевнений він.
Богарт також рекомендує інвесторам обережно взаємодіяти з Ethereum, оскільки потенційний провал ICO-індустрії, на його думку, може суттєво вдарити по платформі.
Ціна біткойна, вважає він, подолає позначку в $10 000 до кінця року.

Источник: mind.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Манчестер Юнайтед объявил о назначении технического директора

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua