Goodnews.ua


Сто метрів вирізаного задля наживи кабелю зв’язку можуть коштувати багатьох життів

Октябрь 06
14:46 2017

Сто метрів вирізаного задля наживи кабелю зв'язку можуть коштувати багатьох життів

Вночі з 4 на 5 жовтня працівники Служби безпеки національного телеком-оператора Vega у Дніпрі попередили викрадення частини інтернет та телефонного кабелю у центрі міста. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на прес-службу компанії.

Цинічним злочинцем виявився невідомий чоловік яки вирішив наживитися на кольорових металах. Зловмисника, якому все-таки вдалося заподіяти шкоду та вирізати 100 м (600 пар) мідного дроту, затримали. Через невдалу крадіжку кабелю без інтернету та телефонного зв’язку залишилася частина міста Дніпра. Це і звичайні абоненти, і юридичні особи, і лікарні, і підприємства.

«Прикро, що жага до наживи відключає здатність розуміти, що це не просто викрадення металу, а позбавлення можливості вільно спілкуватися, або навіть врятувати життя», – прокоментував ситуацію генеральний директор національного телеком-оператора Vega Мурат Чинар.

У компанії заявили, що зв'язок вона намагатиметься відновити у найкоротші строки. Через масові пошкодження інфраструктури, спричинені вирізами кабелю, страждають соціальні об’єкти та населення. За данаими компанії Vega, у 2016 році більше 1 млн. абонентів залишалися на різний період без зв’язку.

Источник: dniprograd.org

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мінфін розмістив ОВДП майже на ₴7,6 мільярда

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua