Goodnews.ua


Шахрай прикривався благодійним фондом

Январь 31
09:46 2018

Більше одинадцяти тисяч гривень видурили у жителів Вараша, що на Рівненщині, шахраї, пише Північ-інфо. Лише за один тиждень до поліції надійшло вісім аналогічних звернень. В одному з випадків зловмисник брехав, що працює у благодійному фонді.

На цей гачок «благодійників» потрапила 37-річна мешканка міста. Незнайомий чоловік по телефону назвався представником благодійного фонду. Жінка поповнила йому мобільний рахунок на понад півтори тисячі гривень.

Інших мешканців дурили під приводом продажу через Інтернет пральної машини, Інтернет-вікторини тощо.

Та були і пильні громадяни, які проігнорували інструкції та вимоги шахраїв, інформує прес-служба обласної поліції. Так, у відверту брехню про те, що син потратив у ДТП і що на його «відкуп» потрібні гроші не повірило подружжя із Вараша. Злочинець не отримав дві тисячі гривень.

Источник: piwnich.info

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Удар по Дніпропетровщині: 6-річний хлопчик із Сенельникового залишився круглим сиротою

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua