Goodnews.ua


Шахраї збагачуються за рахунок довірливих мешканців Рівненщини

Март 13
01:31 2017

Шахраї збагачуються за рахунок довірливих мешканців Рівненщини

Без трактора, візи та грошей залишили шахраї жителів Рівненщини.
Майже на 37 тисяч гривень ошукали мешканців області минулої доби. До поліції за допомогою розшукати аферистів звернулися троє громадян із Сарненського, Дубровицького та Березнівського районів.
До 41-річного жителя Сарненщини зателефонував нібито працівник банку та повідомив, що для розблокування його картки необхідно надати відповідні реквізити. Чоловік, нічого не запідозривши, продиктував їх зловмиснику, в результаті чого позбувся трьох тисяч 900 гривень.
28-річна жителька Дубровицького району через сайт безкоштовних оголошень домовилася про купівлю міні-трактора. Спочатку як завдаток поповнила вказані «продавцем» чотири мобільних рахунки по три тисячі кожен, а згодом розрахувалася у такий же спосіб остаточно. В загальному шахраї збагатилися на 26 тисяч 600 гривень.
А от 37-річна жителька Березнівщини перерахувала на картковий рахунок шахрая шість тисяч 150 гривень за оформлення візи та документів на працевлаштування у Чехії. Після отримання грошей, чоловік, який «займався» виїздом за кордон в інтернеті, на зв’язок так і не вийшов.
За усіма фактами поліцейські проводять досудові розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за частиною 1 статей 185, 190 Кримінального кодексу України.

Источник: charivne.info

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Удар по Дніпропетровщині: 6-річний хлопчик із Сенельникового залишився круглим сиротою

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua