Goodnews.ua


Шахраї видурили у трьох буковинок понад 27 тисяч гривень

Январь 30
08:15 2018

Загалом зловмисники видурили у трьох буковинок понад 27 тисяч гривень. Наразі поліція докладає максимальних зусиль, щоб встановити та затримати правопорушників.
Про зловмисників, котрі представились працівниками банківських установ, поліцію повідомили жительки Глибоцького району віком 43 та 48 років.
Обидвом заявницям «псевдо-банківці» зателефонували, пропонуючи покращення захисту грошових рахунків та оптимізацію певних послуг. Дізнавшись у потерпілих конфіденційну інформацію щодо банківських карток, шахраї невдовзі зняли з них грошові кошти у сумі майже 17 тисяч гривень.
Третьою постраждала від шахрайської діяльності 64-річна жителька обласного центру.
27 січня ранок жінки почався з телефонної розмови з «псевдо-поліцейським», котрий повідомив їй вигадану історію. Незнайомець переконав чернівчанку, що її син потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і на даний час перебуває у досить скрутному становищі. Потерпіла не встигла й оговтатись від почутого, як зловмисник квапливо запропонував свою допомогу. За певну фінансову винагороду, шахрай пообіцяв схвильованій матері, що владнає всі негаразди стосовно її сина.
Жінка, не вагаючись, щонайшвидше виконала умову «правоохоронця». Скориставшись найближчим терміналом, вона перерахувала зловмиснику гроші у сумі 10 тисяч гривень, повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
Чернівчанка здійснила фінансову операцію, після чого одразу зателефонувала невістці. Неочікувано для жінки, у відповідь вона почула голос свого сина. З’ясувавши, що з ним все гаразд і про автопригоду йому нічого не відомо, потерпіла звернулась за допомогою до поліції.
За даними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, вказаних у статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Источник: 0372.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Хави выдвинул требование Барселоне относительно одного из футболистов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua