Goodnews.ua


Шахраї полюють на тернополян у всесвітній павутині

Март 20
18:27 2017

Шахраї полюють на тернополян у всесвітній павутині

Неприємність спіткала 22-річну мешканку обласного центру. Купуючи товар в інтернеті, тернополянка натрапила на чергового шахрая.

Потерпіла хотіла придбати на сайті дитячий візок. Знайшла необхідний товар, домовилася про покупку візка з продавцем і справно перевела йому на рахунок 5 тисяч гривень. Однак зловмисник не погребував шахраювати на дитячих речах тож товару потерпіла так і не отримала. Зникло з сайту й оголошення про продаж, не відповідав на дзвінки і його автор. Тернополянказвернулася з заявою в поліцію.
Правоохоронці розшукують зловмисника і попереджають: купуючи товар, спробуйте дізнатися якнайбільше інформації про продавця чи покупця. Ніколи не здійснюйте повну або часткову передоплату товару. Найкраще розраховуватися при отриманні.
Таке ж прохання і до тих, хто продає через сайти оголошень. Не вірте смс-повідомленням про зарахування коштів, домовляйтеся про отримання грошей готівкою при зустрічі. Це убезпечить вас від шахрайства, наголошують у відділі комунікації НП Тернопільської області.

Источник: zz.te.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Азовському та Чорному морях немає російських носіїв «Калібрів»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua