Goodnews.ua


СЦКК: ОРДО не надає гарантій безпеки на проведення ремонтних робіт «Vodafone Україна» на окупованій частині Донеччини

Январь 20
11:46 2018

Українська сторона СЦКК повідомляє, що 19.01.2018 фахівцями компанії «Vodafone Україна» за сприяння української сторони СЦКК, штабу АТО та СММ ОБСЄ в Україні завершено ремонтні роботи щодо відновлення працездатності пошкодженого обладнання мобільного оператора в районі населеного пункту Весела Гора (Луганська область). Це дозволяє у повному обсязі забезпечити послугами мобільного зв’язку усіх абонентів Vodafone, які проживають на окупованій частині Луганської області.

Разом з тим, усі заявки компанії «Vodafone Україна» на проведення ремонтно-відновлювальних робіт пошкодженого обладнання в районі населеного пункту Оленівка (Донецька область), підтверджені гарантіями безпеки штабу АТО та, за сприяння СММ ОБСЄ, передані ОРДО, залишаються без реалізації. На цей час гарантій безпеки проведення робіт з боку ОРДО не надано.

На думку української сторони СЦКК, все це є свідченням незацікавленості керманичів ОРДО у відновлені роботи мобільної мережі оператора «Vodafone Україна» на окупованій частині Донеччини.

Источник: facebook.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Руководство Ромы определилось с судьбой Де Росси во главе команды

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua