Goodnews.ua


СБУ припинила діяльність нелегального кол-центру російського банку

Январь 21
00:30 2018

Співробітники Служби безпеки України припинили у Прилуках діяльність нелегального кол-центру одного з російських банків.

Правоохоронці зʼясували, що «установа» була організована московською комерційною структурою для оптимізації своїх витрат. Оператори кол-центру обслуговували клієнтів з РФ та тимчасово окупованої території Криму через Інтернет та сервіси ІР-телефонії. Керівництво «філією» здійснювалася з головного офісу банку в Москві.

Оперативники спецслужби задокументували, що на серверному обладнанні кол-центру, яке знаходилось в Росії, накопичувались особисті дані українських громадян. Адже кандидати на роботу в компанію, попри неофіційне працевлаштування, були зобов’язані повідомити роботодавцю свої персональні дані: домашню адресу, номери мобільних телефонів, адреси поштових електронних скриньок, акаунти у соціальних мережах тощо.

Під час санкціонованих обшуків у приміщеннях закладу правоохоронці виявили документацію та комп`ютерну техніку, які підтверджують незаконність функціонування кол-центру.

Наразі перевіряється інформація про причетність російської компанії та її «осередку» до фінансування незаконних збройних формувань ОРДЛО.

Операція з викриття протиправних дій проводилась спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Источник: facebook.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Загарбники вдруге за день обстріляли Білозерку на Херсонщині, постраждав чоловік

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua