Goodnews.ua


На Сумщині псевдобанкір «заробив» шість тисяч гривень

Июнь 24
09:05 2018

Назвавшись працівником служби безпеки одного з потужних банків України, зловмисник випитав секретну інформацію по кредитній картці жінки та з її рахунку зняв всі гроші. Поліцейські вживають всіх заходів щодо розшуку зловмисника та знову попереджають громадян про «телефонних» аферистів.
До Путивльського відділення поліції з заявою про шахрайство звернулась 49-річна жителька району. Вона розповіла, що їй на мобільний зателефонував невідомий, який представився банківським працівником та під приводом збільшення рівня безпеки банківської картки, випитав секретну інформацію, що приходила у смс-повідомленнях заявниці, в результаті чого з її кредитного рахунку зникли всі гроші.
Наразі по даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) та ведуть пошуки зловмисника. А в поліції вкотре звертаються до всіх громадян з проханням, не довіряти незнайомцям, які представляються працівниками банку, не називати нікому конфіденційних даних, інформації по картці, секретні коди чи пін-код, або ж інформацію з смс-повідомлень. Пам’ятайте, всі банківські операції проводяться лише в установах банку, не по телефону, а такі пропозиції надходять лише від шахраїв.

Источник: gorod.sumy.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Кривбасс в волевом стиле обыграл Черноморец

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua