Goodnews.ua


На Буковині юнаки обікрали магазин ком'ютерної техніки

Июнь 13
22:03 2018

Серед викраденого — ноутбук, планшет, мобільні телефони, зарядні пристрої, карти пам’яті та інше майно. За вчинення крадіжки їм загрожує до шести років позбавлення волі.
У кінці травня до Кіцманського відділу поліції звернувся 52-річний житель районного центру. Чоловік повідомив, що у селі Нижні Станівці невідома особа викрала з магазину різну комп’ютерну техніку та мобільні телефони на загальну суму понад 50 тисяч гривень.
На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисник потрапив до магазину, розбивши скло у вхідних дверях. Викравши майно, крадій таким самим шляхом і втік, повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
Правоохоронці почали обстежувати прилеглу територію та опитувати місцеве населення. В ході проведення розшукових заходів дільничні офіцери поліції Кіцманського відділу поліції встановили крадіїв. Ними виявилися двоє жителів Вижницького району віком 16 та 17 років.
Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Зловмисникам вже оголошено підозру у вчиненні злочину. Поліцейські вилучили у підлітків викрадене ними майно. Тривають слідчі дії.

Источник: 0372.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как защитить себя от губительного воздействия стресса

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua