Goodnews.ua


Мобільний зв'язок на неконтрольованій території Донбасу обіцяють відновити 18 січня

Январь 17
19:00 2018

Мобільний оператор “Vodafone” може відновити зв’язок на тимчасово неконтрольованій території Донбасу 18 січня. Про це під час засідання Комітету ВР з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин заявив директор з корпоративного управління та контролю ПрАТ “ВФ УКРАЇНА” (Vodafone) Олег Проживальський, передає УНН.
"Сьогодні за сприяння ОБСЄ вогонь було припинено на два дні і розпочалися ремонтні роботи. Ми сподіваємося, що завтра до обіду зв'язок буде відновлений", — сказав він, повідомивши, що мобільним зв'язком Vodafone користуються майже два мільйони громадян України, які залишилися на непідконтрольній території.
Додамо, що 11 січня мобільний оператор Vodafone, єдиний який надавав послуги на непідконтрольній частині території Донбасу, до ребрендингу відомий як "МТС-Україна", перестав працювати на окупованих територіях Луганської і Донецької областей.
За повідомленням технічного персоналу оператора, зв'язок зник в результаті ушкодження волоконно-оптичної лінії зв'язку в зоні проведення АТО.

Источник: unn.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Арендная плата в Украине: кого и где хотят освободить

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua